Oxford-Borsod Gyorsposta

Új élet másodszor is külföldön

Az előző posztban említett dolgok szinte eltörpülnek a mellett, amit most szeretnék megosztani veletek.

Nem tudom, hogy az eset egyedi e, de remélem nem jellemző más itt élő tulajokra – akik bérlővel együtt laknak.

Történt ugyanis egyszer, hogy találtam egy terhességi tesztet a fürdőszobán s mivel negatív volt így nem is igazán foglalkoztam vele. Hanem mikor rá kb. 1-2 hónapra még egy ott ékeskedett – illetve csak a doboza – a polcon a teszt pedig sehol sem volt a másik magyar lánnyal, akivel együtt élünk kizárásos alapon is megfejtettük ez bizony a tulaj feleségéé.

Ezután pedig mást nem tudtunk csak várni, hogy szólnak e arról mi lett az eredménye. Eltelt 3-4 hónap semmi sem történt. Viszont mikor a csajszi, aki tesztelt hazatért otthoni nyaralásáról láthatóan meghízott és nem csak hasra, fenékre, hanem mellre is, ekkor csapott belénk a gondolat, mi szerint 99%, hogy itt baba lesz. Vártunk pár napot aztán tovább nem húzva az időt rá kérdeztünk és kiderült itt hamarosan tényleg egy új élet is lakni fog.

Kiderült az is, ők – a tulajék – még csak nem is gondolkodtak azon mi lesz a bérlőkkel, szeretnénk e ezzel a bébivel együtt élni a jövőben vagy sem. Meg sem adták a lehetőség a változtatásra és ez teljesen úgy tűnt, mintha nem dönthettünk volna saját életünk további lakhatására. Mert tegyük fel, ha nem találjuk meg a tesztet és nem figyeljük annyira a jeleket eszünk ágában nincs ez a terhesség dolog.

Így a sokk után, aminek kellett pár nap kezdtünk el lakások után nézelődni párommal és a már említett magyar lánnyal, mert számunkra elképzelhetetlen egy újszülöttel együtt élni a jövőben, aki semmilyen formában sem tartozik hozzánk.

Így történt, hogy egy éven belül kétszer is új életet kellett kezdenem, amit egyáltalán nem bánok.

A lakás keresés sem ment zökkenőmentesen, ha szeretnétek tudni mennyi mindennel, jár, térjetek majd vissza és olvassátok el.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!